Speciale dranken

Bierliefhebber speciaalbieren

Café De Dikke gaat met haar tijd mee! Wij hebben op dit moment veel speciaalbieren van ‘t vat en de fles. Café De Dikke is dé place to be als je eens een ander biertje wilt proeven dan Hertog-Jan of Dommelsch.

Volgens het Van Dale woordenboek is een speciaalbier een “bier anders dan pils“ en dat is waar alles om draait.

Blader op uw gemak eens door ons Bierboek en ‘proef‘ enkele van de vele bieren die wij nu voor u hebben. Als er een biertje is dat u nieuwsgierig maakt, twijfel dan niet om hem te komen proeven.

Cocktail

Wat zijn cocktails? Volgens de de Dikke van Dale is een cocktail: cock·tail [kokteel] een alcoholische mengdrank (bron: Vandale.nl ).Een cocktail is een combinatie van verschillende dranken of alleen met twee ingrediënten. Cocktail variëren van zoet en fris naar cocktails met een bittertje, alcoholisch of non-alcoholisch.

Bekijk welke cocktails wij voor u op de kaart hebben gezet.

Zuidam genevers

Zuidam Distillers stookt genevers voor elk moment en voor iedere smaak. Ze worden allemaal in eigen ambachtelijke distilleerderij gedistilleerd. De mout voor de moutwijn die de basis vormt voor de genevers, wordt gemalen door Nederlandse molens (Uden, Ulvenhout, Dordrecht & Kessel).
Op deze manier houden wij het Nederlands erfgoed in stand. Bekijk onze pagina met Zuidam genevers.Wij hopen dat u van een van onze genevers zult genieten.

Bekijk de Zuidam website voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

20 + 10 =

Zwarteweg 3
3833 AK Leusden
 0612431616
  033 - 495 0037
  Verstuur een e-mailOpeningstijden

Maandag: 15.00 - 01.00 uur
Dinsdag Gesloten
Woensdag: 15.00 - 01.00 uur
Donderdag: 15.00 - 01.00 uur
Vrijdag en zaterdag 15.00 - 03:00 uur
Zondag: 15.00 - 01.00 uur