DINER AFHAAL (4 tm 14 maart)

MENU van deze week!
#FFMAKKELIJKDIKDOEN

CARPACCIO 9.5
Parmezaanse kaas | rucola | pesto | truffelmayonaise | pijnboompitten

CARPACCIO VAN GEROOKTE BOTERVIS
Knoflook sesam | truffel | kappertjes

CARPACCIO XXL 20
Mega carpaccio | voor de grote eter | of om gezellig samen te delen

PATATJE STOOFVLEES 12.5
Runde stoofvlees | zoetzure komkommer | frietjes

DIKKE SATÉ 15
Kippendijen | satésaus | koolsalade | frietjes

ZEEBAARS 15
Gepofte tomaatjes| wortel |saus van geroosterde paprika en tomaat | pastinaakpuree |frietjes

DIKKE SPARERIBS 17.5
Ons eigen recept | knoflooksaus | koolsalade | frietjes

TOURNEDOS 20
Ossenhaas 200 gr | huisgemaakte rode wijn jus | pastinaakpuree | frietjes

CHEESECAKE 5
Huisgemaakte cheesecake | bastogne bodem | rood fruit

ITALIAANSE TIRAMISU 5
Huisgemaakte tiramisu