





DINER AFHAAL (4 tm 14 maart)
MENU van deze week!
#FFMAKKELIJKDIKDOEN
CARPACCIO 9.5
Parmezaanse kaas | rucola | pesto | truffelmayonaise | pijnboompitten
CARPACCIO VAN GEROOKTE BOTERVIS
Knoflook sesam | truffel | kappertjes
CARPACCIO XXL 20
Mega carpaccio | voor de grote eter | of om gezellig samen te delen
PATATJE STOOFVLEES 12.5
Runde stoofvlees | zoetzure komkommer | frietjes
DIKKE SATÉ 15
Kippendijen | satésaus | koolsalade | frietjes
ZEEBAARS 15
Gepofte tomaatjes| wortel |saus van geroosterde paprika en tomaat | pastinaakpuree |frietjes
DIKKE SPARERIBS 17.5
Ons eigen recept | knoflooksaus | koolsalade | frietjes
TOURNEDOS 20
Ossenhaas 200 gr | huisgemaakte rode wijn jus | pastinaakpuree | frietjes
CHEESECAKE 5
Huisgemaakte cheesecake | bastogne bodem | rood fruit
ITALIAANSE TIRAMISU 5
Huisgemaakte tiramisu





